Mulţumesc, îmbrăţişări şi din partea mea, Ana! Siropul se face uşor. Peste flori pui zahăr, apoi flori, iar zahăr, laşi la frigider 2 zile, filtrezi si păstrezi sticla în frigider. Se poate face şi fiert: faci un ceai foarte concentrat din plante şi apoi adaugi zahăr şi fierbi până scade la jumătate. La fel se face şi siropul de mentă.
Ma bucur enorm ca participi, te imbratosez cu mult drag! Superbe florileeeeeeeee! Nu am baut in viata mea acest sirop de cimbrisor, e greu defacut>?
RăspundețiȘtergeream si eu un tei salbatic in gradina blocului si miroase divin! CE canuta draguta! :)
RăspundețiȘtergereMulţumesc, îmbrăţişări şi din partea mea, Ana!
RăspundețiȘtergereSiropul se face uşor. Peste flori pui zahăr, apoi flori, iar zahăr, laşi la frigider 2 zile, filtrezi si păstrezi sticla în frigider. Se poate face şi fiert: faci un ceai foarte concentrat din plante şi apoi adaugi zahăr şi fierbi până scade la jumătate.
La fel se face şi siropul de mentă.
aha,bun.Multumesc pt reteta!pupici
RăspundețiȘtergere